Ipari és Lakossági Hőszivattyúk

Az oldal alján találhatóak az ipari és lakossági hőszivattyúink!

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítőkben nincs villanybojler vagy gázüzemű vízmelegítő egység, így az ezekkel kapcsolatos problémák, mint a gyulladásveszély, a robbanásveszély és az égéstermékekből fakadó mérgezés kizárhatóak.

KÖRNYEZETBARÁT

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítők környezetbarát módon, villamos árammal működnek, működésük során semmilyen fosszilis tüzelőanyagot (olaj, szén, gáz, stb.) nem használnak, így nem szennyezik a környezetet. A berendezés a természetben is előforduló szén-dioxidot (CO2) használja hőközvetítő munkaközegként (a berendezés szén-dioxiddal van feltöltve, mely zárt rendszerben működik), amelynek globális felmelegedési potenciálja 1, ózonréteg-lebontási együtthatója pedig 0.

ENERGIAHATÉKONY (ENERGIATAKARÉKOS)

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítő berendezés jelentős mennyiségű szabad hőenergiát hasznosít a levegőből. A berendezés csak annyi villamos energiát fogyaszt, amennyire a rendszernek szüksége van a levegő hőenergiájának elvonásához. Ezáltal a berendezés akár ötödannyi energiával állít elő ugyanannyi meleg vizet, mint egy hagyományos villanybojler. Így a felhasználók jelentős energiaköltségeket spórolhatnak meg, valamint hozzájárulnak a maximális energiatakarékossághoz.

0-24 MŰKÖDÉS

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyú -25 °C és 43 °C közötti környezeti hőmérsékleten képes akár 90 °C-os meleg vizet előállítani, és a nap 24 órájában működik. A berendezés precíz vízhőmérséklet-szabályzó rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az állandó vízhőmérsékletet. 

TARTÓS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítőben világszínvonalú kompresszorok és szelepek találhatók. A berendezés háza rozsdamentes acélból  ,illetve porszórással festett acéllemezekből készült. Ennek köszönhetően a  berendezés magas minősége garantált, élettartama a 20 évet is meghaladhatja, ami jócskán túlmutat a másfajta vízmelegítők élettartamán.

SZÉLES KÖRBEN ALKALMAZHATÓ

A levegő-víz szén-dioxid ( CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítő családnak több különböző teljesítményű tagja van, amelyek egyaránt alkalmasak gyárak, üzemek, irodaházak, kórházak, sportlétesítmények, uszodák, családi házak, iskolák, szépségszalonok, szállodák és más létesítmények igényeinek ellátására. 

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítő telepítése egyszerű, semmilyen környezeti korlátozás nem vonatkozik rá, felszerelhető tetőre, erkélyre, és más, jól szellőző helyekre (szabad térben). Felügyeletet nem igényel, karbantartási költségei alacsonyak.

MAGAS VÍZHŐMÉRSÉKLET

A levegő/víz szén-dioxid (CO2) töltetű hőszivattyús vízmelegítők COP értéke 90 °C-os meleg víz készítésekor elérheti a 3,8-at. A hagyományos levegő-víz hőszivattyú (fluor-tartalmú gázokkal működő) gépek csak maximum ~ 60 °C-os vízhőmérséklet elérésére alkalmasak, COP értékük pedig mindössze ~ 2,0.


Keresés pontosítása

Termék összehasonlítás (0)


Tételek: 1 to 5 of 5 (1 Pages)