KOKI Ónhuzal - Ólommentes, Ø 0,5mm, 100g (S01X7Ca-72M)

/

  • 2.489Ft

  • Nettó ár: 1.960Ft

KOKI Ónhuzal - Ólommentes, Ø 0,5mm, 100g (S01X7Ca-72M)

Pákahegy kímélő, alacsony ezüst tartalmú folyasztószer tartalmú forraszhuzal

Összetevők: Ón: 99.17%, Ezüst: 0.1%, Réz: 0.7%, Kobalt: 0.03%


Pákahegy kímélő tulajdonság

A kobalt hozzáadásával készült S01X7Ca-72M forraszanyag mind a vas, mind a réz tartalmú pákahegyeknél lassabb károsodást mutatott, mint más összetevőjű versenytársai. A forraszanyag kevésbé lép kapcsolatba a legtöbb pákahegy gyártó által preferált bevonatokkal. Ez azon gyártóknál volt igazán szembetűnő, akiknek nincs kifejezetten ólommentes forrasztásra kifejlesztett bevonata. Az alábbi képek mutatják egy jellemző gyártó pákahegyei közti különbséget az eltérő ötvözetek használata esetén.

 


Rövidzár képződést akadályozó tulajdonság

A 72M sorozatú folyasztószer egy új aktivátort tartalmaz, melynek segítségével minden eddiginél hatékonyabb nedvesítés valósítható meg. Az aktivátor tökéletesen igazodik a műgyanta alapú folyasztószerhez. Ezen tulajdonságok akkor válnak igazán szembetűnővé, ha alacsonyabb hőmérsékleten forrasztunk vagy csak nagyon kis idő áll rendelkezésre a forrasztás véghezviteléhez.

Költségcsökkentés minden oldalról

Az alacsonyabb ezüst tartalom (0.1%) hozzájárul, hogy már a forraszanyag bekerülési költségén is csökkentsünk. Az S01X7Ca-72M ötvözet kitűnő forrasztási tulajdonságai gyorsabb forrasztást, tovább kitartó pákahegyeket, kevesebb forrasztási hibát tesznek lehetővé. Ezek által pedig megint csak költséget takaríthat meg!