Részletfizetés, kipróbálási lehetőség

RÉSZLETFIZETÉS és DEMÓ készülékek biztosítása

RévészTech Webáruház

| Próbálja ki! |

Cégünk kipróbálási lehetőséget biztosít néhány általunk forgalmazott elektromos berendezésnél, mint például: elektromos csavarbehajtók, állomások, forrasztóállomások, pákák, csavaradagolók, kéziszerszámok (kollégáink wiha demó táskával járják az országot, melyből kézbe fogható és kipróbálható valamennyi szerszámunk), raktáron lévő videómikroszkóp, nagyítós lámpák stb.

Kérjük érdeklődjön emailben (uh.hcetzsever@ofni) vagy a kapcsolati menüpont alatt az aktuális termékről/termékekről és kipróbálási formáiról!


| RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG! |

Lehetősége van néhány termékünk részletfizetésére, mely nagyban megkönnyíti anyagi kiadásait. Így nem kell egyszerre egy összegben megtérítenie a termék árát. Minden eset és termék egyedi és minden lehetőség testre szabott, ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!


Fontos, hogy az emailben (uh.hcetzsever@ofni) vagy a kapcsolati menüpont alatt a termék megnevezését, cikkszámát, cégadatokat (magánszemély esetén nevét, telefonszámát) és érdeklődését megossza velünk néhány mondatban!


Kérjük vegye figyelembe, hogy nem minden esetben tudunk részletfizetést biztosítani!