Rólunk

Cégünk (Révész Ipari és Kereskedelmi Bt.) 1990. óta jelen van a kereskedelmi piacon.

Tevékenységi köreinkhez tartozik a munkaruházati gyártás és munkavédelmi termékek kereskedelme, LED világítástechnikai termékek forgalmazása, vállalati anyag ellátás.


| Vállalati anyagellátás |

Cégünk 2008 óta foglalkozik vállalatok általános anyag-, szerszám és alkatrész ellátásával.
Termékkörünket partnereink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, így az évek során a gyártáshoz szükséges anyagok, szerszámok, alkatrészek és egyéb, a termelés folyamatához nem közvetlenül kapcsolódó anyagok széles skáláját kínáljuk.
Célunk, hogy partnervállalatainkkal rugalmas és hosszú távú sikeres partneri viszonyt alakítsunk ki, így bátran kereshetnek minket egyedi beszerzési igényeikkel!
Ehhez kapcsolódóan vállaljuk egyedi szerszámok, célgépek, alkatrészek egyedi gyártását, tervezését is.


| LED világítás |

Cégünk 2008 óta foglalkozik LED-es világítástechnikai termékek hazai forgalmazásával. Termékkínálatunkban a bel-,és kültéri LED-del szerelt termékek széles skálája megtalálható, – főként az ipari fogyasztók számára – melyet folyamatos fejlesztés eredményeképpen, a gyártóval közösen alakítottunk ki. Ez a megbízható háttér jelenti számunkra a kifogástalan minőséget, az egyedi elképzelések megvalósítását, valamint a további fejlődés zálogát.


CÉGÜNK VÁLLALJA TOVÁBBÁ:

Ipari, önkormányzati fogyasztók számára az ingyenes helyszíni felmérést, megtakarítási számítást

Egyedi igények felmérését, kivitelezését

Világítástechnikai eszközök cseréjéhez kapcsolódó munkálatok teljes körű kivitelezését

3 év garanciát termékeinkre

Teljes körű szervizhátteret

Szeretne spórolni cége kiadásain?

Kínálatunkban megtalálhatja a LED-es technológia csúcstermékeit! A LED technológiát a „jövő fényforrásának” is nevezik, mert

- nagy a fényerejük

- hosszú az élettartalmuk

-csekély az energia szükségletük


Emellett azonban rengeteg más előnye is van, például a nagyfokú megbízhatóság, de említhetnénk akár azt is, hogy a jelenleg használatos fényforrások közül a legkisebb térfogattal rendelkezik.

Termékeink között megtalálható LED csarnokvilágítók, fénycsövek és reflektorok széles skálája.


- Csarnokvilágítóink teljesítménye 80W – 400W-ig terjed

- Fénycsöveink 10W-30W közötti teljesítményre képesek

- Reflektoraink pedig 60W-600W hatékonyságúak

 
Kínálatunkat főként nagyobb cégek és ipari vállalkozások számára alakítottuk ki, de ha Önnek kisebb vállalkozása van, esetleg otthonába szeretne LED technológiát, akkor is keressen minket bizalommal!

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, tekintse meg letölthető prospektusunkat, árajánlatért pedig vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!


A LED égők előnyei

A LED égők már régóta úgy élnek a köztudatban, mint az energiatakarékos és környezetbarát égők generációja. De miért is érdemes LED-et vásárolni a hagyományos villanykörték helyett?


A LED világítással jelentős energiamennyiséget képesek vagyunk megspórolni. A villanyszámla akár 80 %-kal csökkenhet, miután a fogyasztó átvált LED világításra. Nem csak energiatakarékosságban, de hatékonyságban is felülmúlja a villanykörtét, mert sokkal fényesebben és erőteljesebben világít. A LED égőknek nincs szükségük színezésre, mert maguk is képesek színeket kibocsátani, valamint méretükben is sokoldalúbbak. A LED égő igazán kicsi méretben is gyártható, így például nyomtatott áramkörökben is alkalmazható. További előnyei közé tartozik, hogy jól bírja a kapcsolgatást, ami nem rövidíti le az élettartamát és nem is károsítja. Reakcióideje is kiváló, nem kell arra várni, hogy bemelegedjen és a szemrontó villogással sem kell számolni. A többi fényforrással ellentétben a LED-ek igen kevés hőt termelnek világítás közben, ezért nem melegítik fel fölöslegesen a közvetlen környezetüket sem.


Váltson LED-re Ön is, és élvezze előnyeit!


LED világítás ipari környezetben

A folyamatosan fejlődő technológiai újításoknak köszönhetően mind a lakossági, mind az ipari felhasználók számára gazdaságos és innovatív megoldások teszik lehetővé a hatékony és energiatakarékos működtetést, amely a világítás szempontjából is elengedhetetlen a fogyasztók számára. Az ipari környezetben történő világítás meghatározó szerepet tölt be, hiszen a pontos munkavégzés, valamint a látás épségének megőrzése érdekében elengedhetetlen a minőség.


Az ipari világítás súlyos és megterhelő költségeket róhat az üzemeltetőkre, tulajdonosokra, valamint a mai környezettudatos szemléletmóddal maximálisan szemben áll a mértéktelen és elavult energiafogyasztás, azonban erre a problémára ideális megoldást kínál a LED világítás. A LED fényforrások nagy fényerejüknek és alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően minden ipari környezetben képesek megállni a helyüket és hosszú távú megoldást biztosítanak, mellyel hatékonyan csökkenthetőek a kiadások.


Minőségi és gazdaságos LED világítási lehetőségekért tekintse meg weboldalunk információit, valamint kérje széleskörű szolgáltatásainkat, melyekről bővebb tájékoztatásét keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!


Sokoldalú és gazdaságos LED világítás irodai környezetben

Napjainkban a nagyobb, ipari méretű közüzemi fogyasztók egyik jellegzetes típusát képezik a különféle irodai komplexumokat üzemeltető tulajdonosok. Az épületek világítása különösen megterhelő, azonban elengedhetetlen kiadásokat jelent, továbbá kiemelkedően fontos szempont a világítás minősége is ebben a környezettípusban.


A világítási költségek hatékony csökkentése és a környezetterhelés optimalizálása érekében hosszútávon is megtérülő befektetést jelent modern világunk innovatív fénytechnikai megoldása, a LED fényforrások alkalmazása.


Az irodai környezetben történő LED-es világítás számtalan megoldásban kivitelezhető:

- Az iroda belső tereinek különféle megvilágítása, pl.: LED izzók, reflektorok, projektorok, stb.

- Az iroda külső tereinek különféle megvilágítása, pl.: LED reflektorok, mozgásérzékelő világítás, stb.

- Designvilágítás, amely napjainkban elengedhetetlen marketing és reklámeszköz a partnerek felé történő kommunikáció és a cég által képviselt arculat közvetítése során

 
Minőségi, gazdaságos és esztétikus LED fénytechnikai és világítástechnikai megoldásokért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Minőségi LED világítás és a munkabiztonság

A biztonságos munkakörülmények megteremtése számos szempontból kiemelkedően fontos szerepet tölt be, hiszen nem csupán az eredményes munkavégzés tekintetében előnyös, de az előírásoknak és a munkabiztonsági szabályzásnak megfelelően kötelezően előírt tényező.


A cégvezetőségnek kötelessége a biztonságot és minden egyéb szempontból produktív környezeti adottságokat megteremteni, amely során a kiváló látási viszonyok meghatározóak lehetnek a mindennapok során.

A hosszú távon is tartósan minőségi fényviszonyokat garantáló fénytechnikai lehetőségek közül a LED világítási megoldások sok tekintetben előnyös választást kínálnak a különböző felhasználók számára, például gazdaságos és tartós minőség:

- Ipari csarnokok és üzemek

- Irodai közeg

- Kihelyezett állomás, szerviz és gyártó létesítmények

- Raktárüzemek

- Egyéb létesítmények


Válasszon Ön is minőségi és gazdaságos LED világítást és gondoskodjon a megfelelő, biztonságos látási viszonyok megteremtéséről munkavállalói számára! Tekintse meg cégünk szolgáltatásait és garantáltan megbízható megoldásokért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Energiatakarékosság és hatékonyság: Mozgásérzékelő LED világítás

A LED fénytechnikai rendszerek napjaink leginnovatívabb világítástechnikai megoldásait jelentik, valamint sokan úgy vélik, hogy a jövő környezetbarát és energiatakarékos lehetőségei is ebben rejlenek, ami nem csoda, hiszen számos felhasználási esetben megállják a helyüket, legyen szó lakossági vagy ipari fogyasztókról.

Napjainkban a LED világítási megoldások önmagukban is energiatakarékos és hatékony lehetőségeket kínálnak az ipari felhasználók számára, melyek egyik legmodernebb típusai a mozgásérzékelő LED világítások. A mozgásérzékelő LED világítások szinte minden mai előnyt ötvöznek, melyek a fénytechnika területein fontos szempontok:


A LED fényforrások költséghatékony, hosszú távú befektetések.

- Jó minőségű fényforrások.

- A mozgásérzékelő rendszernek köszönhetően csupán addig működnek, ameddig indokolt a fényforrás.

- Ipari területeken, irodai környezetben, valamint közintézményekben is kiváló energiatakarékossági lehetőségeket biztosítanak, amellett, hogy minden funkcionális elvárásnak maximális hatékonysággal eleget tesznek.

 
Válasszon minőségi LED fénytechnikai rendszereket és a tervezéssel, kivitelezéssel kapcsolatos bővebb információkért, valamint szolgáltatásokért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Miért olyan népszerűek a LED fényforrások?

Sokallja cége villanyszámláját? Váltson Ön is LED égőkre! Lássuk, milyen előnyöket élvezhet, ha a LED fényforrások mellett dönt!


A LED fényforrások, rendkívül alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően, akár 80%-kal csökkenthetik villanyszámláját, emellett fényesebben képesek világítani, mint a hagyományos villanykörték.

A LED lámpák minimum 35 000 órán keresztül képesek világítani, amivel felülmúlják a piacon fellelhető összes izzót.

Ma már fontos szempontnak számít minden területen – így a világítás területén is – a környezetre való hatás. A LED izzók nem termelnek hőt, ezáltal a belső hőmérsékletet sem emelik, ennek következtében a légkondicionálás költségeit és a szén-dioxid kibocsátást is csökkentik. Továbbá gyártásuk során nem használnak higanyt, és egészségre káros hatással bíró sugarakat (pl. infravörös, UV) sem állít elő.

A LED izzók hosszú távú és gyors megtérülést jelentenek vállalkozása számára, hosszú élettartamuknak, alacsony energiafogyasztásuknak és a környezetkímélő hatásuknak köszönhetően. 


| Munkaruházat |

Cégünk 1990-ben alakult, egyik fő tevékenységünk: munkaruházat gyártása, munkavédelmi termékek kereskedelme.
Saját tulajdonban levő székhelyünk (600 m2), 8 évvel ezelőtt épült Vácon, mely a speciális ipari és előállítási munkafolyamatokhoz lett rendelve, ezáltal a konfekcionálás teljes folyamata a cégnél történik. A korszerű gépekkel felszerelt üzem és a szakképzett dolgozói állomány biztosítékai a jó minőségű termékeknek.

A munkaruházati üzletágunk által gyártott ruhák széles skálán mozognak:
derekas nadrágok

- kertésznadrágok

- téli-nyári kabátok

- téli-nyári dzsekik

- téli-nyári sapkák

- kötények, köpenyek

- overallok, esőkabátok, mellények és tunikák

 
Az egyes munkaruházati termékeket igény szerint, valamint a felhasználási területnek megfelelő anyagösszetételű, valamint vastagságú alapanyagból készítjük el.

Céges vásárlóink számára lehetőség van az egyedi igények alapján készült munkaruházat gyártására is!

Vállaljuk termékeink emblémázását szitanyomással, hímzéssel, többféle logózási technikával.


A munkaruházati termékekhez kapcsolódóan forgalmazzuk a munkavédelmi eszközök széles palettáját.

- védőszemüvegek

- fej-és arcvédők, hallásvédők

- légzésvédők

- mártott, textil és bőr védőkesztyűk

- védőlábbelik

- speciális védőruházatok

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


Minőségi munkaruhák
A munkaruha típusok és jellemzőik szakmánként változóak lehetnek, azonban néhány közös jellemző megjelenik az egyes szegmensekben, melyeknek köszönhetően megannyi funkciót képes ellátni a minőségi munkaruha.

A körülményeknek megfelelő munkaruha beszerzése törvényileg szabályozott a munkáltatók számára, a munkavállaló részéről pedig kötelező a viselése.


A munkaruha különböző funkciókat tölthet be az adott területen:

Egyenruha: Az egyenruha viselése történhet a cég arculatának képviselete érdekében, a csapat összetartozás szimbolizálása miatt vagy hagyományból, azonban néhány területen nem csupán a céget képviseli a dolgozó az egyenruhájában, de pozícióját is jelöli az öltözet, például szakácsok, vendéglátásban dolgozók, légi kísérők, egészségügyi dolgozók, vagy szolgáltatási szegmensekben dolgozók esetében.

Védőfelszerelés: A védőfelszerelésként funkcionáló munkaruha védi a munkavállaló testi épségét, valamint közvetve a negatív pszichés terhelést is képesek csökkenteni ezek a felszerelések, azonban a viselés elmulasztását a törvény súlyosan bünteti. Például ipari, üzemi területen dolgozók, nagy zajterhelésnek kitett munkavállalók esetében.

Munkaeszköz: Néhány esetben maga a munkaruha funkcionálhat munkaeszközként, hiszen a segítsége nélkül elvégezhetetlen lenne a feladat, például tűzoltók, hegesztéssel foglalkozó szakemberek esetében.

Tekintse meg weboldalunk minőségi munkaruháit és válogasson igényeinek megfelelően, valamint állunk rendelkezésére egyéni kéréseiben is!

| Kapcsolat |

RÉVÉSZ Ipari és Kereskedelmi Bt.

Cím: 2600 Vác, Balassagyarmati út 42.

Telefon: +36-30/951-29-73

E-mail: uh.tbzsever@tbzsever