RVS HD 1080p (FULL HD) Vesa (állványos vagy fali változat) - Digitális Mikroszkóp

/

Az RVS HD 1080p (FULL HD) Vesa egy nagy felbontású videómikroszkóp rendszere Full HD 1080p képminőséget biztosít. Szín hű, magas kontraszttal és felbontással rendelkező képet nyújt. Többféle kialakításának köszönhetően (akár falra szerelhető változat, vagy állványos változat) számos helyzetben használható. Gyors autófókusszal, vagy manuális fókusszal és kiegészítő lencsék segítségével akár több mint  98x-os optikai nagyítással is rendelkezik. Beépített USB Image Capture rendszerének segítségével pillanatok alatt elmentheti a látottakat.

Főbb jellemzők

- Pontos és részletes ellenőrzés a kiváló Full HD képfelbontás, a dinamikus nagyítási tartomány és az integrált LED-es megvilágítás segítségével.

- Valós idejű on-screen méretezés.

- Ergonomikus kialakítása miatt kevésbé fárasztó a használata és nagyobb termelési hatékonysággal üzemeltethető. Falra rögzítve teljesen kiküszöböli a külső körülményekből vagy kézremegésből adódó képmozgást.

- Egyszerű dokumentáció és a nyomon követhetőség a pontos minőség-ellenőrzési nyilvántartásokhoz USB –s képrögzítés segítségével (Ajándék USB 3.0 pendrive!)

- Túl nagy nagyítás esetén az ellenőrizendő terület megkeresése sok időt igényelhet. Ezt a problémát 2 gombnyomással orvosolhatjuk. Ha a tárgy mozgatása közben elvesztettük volna az ellenőrizendő területet, akkor csak nyomjuk meg a Wide/tele gombot. Ekkor a videómikroszkóp átvált a legkisebb nagyításra és megjelenik egy célkereszt. Miután becéloztuk a kívánt területet, csak nyomjuk meg ismét a gombot és a nagyítás az eredetire ugrik vissza.


Kérjük igényeivel keresse fel ügyfélszolgálatunkat a megadott email címen vagy telefonszámon! (+36 30 381 1185)

FULL HD

Az RVS HD 1080p (FULL HD) Vesa egy magas felbontású kamera, amely 1080 pixeles full HD képminőségével kiváló szín visszaadást, kontrasztot és felbontást ad.

XY
Egyszerű és hatékony mérést tud végezni a képernyőn levő rácsokkal és kurzorokkal számítógép használat nélkül.
Wide Dynamic Range
Széles dinamika tartomány (Wide Dynamic Range)  minden pixel telítettségi szintjétől függően többszörös exponálást használ.  A WDR a működése során az adott környezeti tényezőknek megfelelően automatikusan beállítja a kép különböző részletein a más és más intenzitású fényerőt, amellyel a készített képanyag egy-egy területét halványítani, míg másokat élesíteni fogja.
Noise Reduction
Zajcsökkentő funkciója (Noise Reduction) tisztább képet ad.
USB
Képeit közvetlenül egy USB-n tudja tárolni.  Egyszerűen csatlakoztassa az USB-t a készülékhez!
On Screen Display - OSD
A képernyő kijelzőn (On Screen Display) olyan menüket talál, mint  például nagyítás, fókusz / expozíciós mód és a mélység beállítás.
Fehér Egyensúly - White Balance
A Fehér Egyensúly (White Balance) segíti, hogy a fehér fehérnek látszódjon a képeken. Segít kiküszöbölni a külső fényforrások - mint a nap és izzók - színre gyakorolt hatását.

Haladó funkciók: fényerő, célkereszt, áttekintés, infra, memória (3), LED intenzitás, írisz, Hi kontraszt, autó/manuális fókusz, autó/manuális exponálásMéretei37cm x 12cm x 14cm
Súly1,2 Kg 
CsatlakozóHDMI kimenet
Nagyítás4D Lencse 1.8x-51x (98x digitális) (24” képernyő)
5D Lencse 2.3x-62x (122x digitális) (24” képernyő)
10D Lencse 5x-100x (150x digitális) (24” képernyő)
Kamera felbontásHD 1080p 1980 x 1080 50/60 Hz (FULL HD)
Autó/Manuális fókusz
igen
Funkciók

Állítható fényerő

Állítható nagyítás

Állítható magasság

Pillanatkép

Áttekintés

Magas kontraszt opció

Ajánlott monitor
16:9
CsatlakozásDVI & HDMI
Válaszidő5 ms
JelHD 1080 p
Állítható magasságIgen
BillentyűzetIgen (A kamerán és külső opcionális vezérlőegység)
Teljesítmény8 Watt


Az RVS HD 1080p (FULL HD) Vesa Digitális Mikroszkóp kiválóan használható a következő iparágakban:

- Autóipar

- Repülés

- Klinikai

- Karbantartás

- Elektronika

- Gépészet

- Törvényszék

- Orvosi eszközök

- Csomagolás és Címkézés

- Gyógyszeripar

- Felújítás, restaurálás