RVS MEA1080 - Digitális Mikroszkóp & Mérőrendszer

/

Több területre jellemző, hogy helyhiány vagy szabványi előírás miatt nem lehet számítógépet használni, de a mérés-ellenőrzés mégis elengedhetetlen. Ezt a dilemmát feloldandó alkották meg az RVS MEA1080 típusú videómikroszkópos mérőrendszert.

Az RVS MEA1080 egy full HD (1080p) felbontású digitális mikroszkópot és integrált  mérési rendszert tartalmaz, mely számítógép nélkül működik. A mikroszkóp szett magában foglal egy sor jól konfigurálható és frissíthető ellenőrzési és mérési alkalmazást, mint a fókusz variáció, 2D mérés, egymás melletti és átfedő kép összehasonlítás, egyedi rácsháló és lencse torzítás korrekció.

A platform egy erős képfeldolgozó és vezérlő motor, amely kiváló Full HD élő képminőséget nyújt 60 képkocka megjelenítéssel másodpercenként, amely széles körben lehetővé teszi használatát minőség-ellenőrzési, tesztelési, összeszerelési, ellenőrzési és dokumentációs feladatoknál.

A GUI (grafikus felhasználói felület) egy egyedi tervezésű egér vezérelt interfész programcsomag hatékony kezeléséhez.

Egyedülálló képessége a kalibráció megtartása a teljes zoom tartományban. Ez egy a sok funkció közül, mely megkülönbözteti az RVS MEA1080 rendszert más digitális ellenőrző rendszerektől.

Kamera vezérlő funkciók (automatikus és manuális fókusz, expozíció, fényerő, fehéregyensúly) biztosítják a kimagasló élességű, nagy kontrasztú képalkotást.

Megvilágítási moduljai a fényintenzitás és szegmens vezérléssel biztosítják az árnyékmentes megvilágítást és a visszaverődések-csillogások csökkentését.Jellemzők


2D Mérések és Feliratozás
Fókusz variáció Kép összehasonlítás
Kép összehasonlítás váltások
Torzítás javítások
Célkereszt, rácsozat megjelenítés
Kalibráció követés
Képmentés USB pendrive-raNagyítási arány 
5D Lencsével: 2.5x - 122x
10D Lencsével: 5x - 222x
Kamera 1920 x 1080 felbontás, 60 fps, 30x optikai, 2x digiális
Monitor csatlakozás
HDMI/DVI
Ajánlott Monitor
16:9 Full HD (1920x1080p)
Bemenet/Kimenet HDMI Kimenet
USB 2.0 Port x 4
RJ45 Ethernet csatlakozó (hálózatokhoz)
IO x 3
DC tápellátás (24V)
Képmentés Belső képmentés
USB képmentés
USB kábellel számítógépre
Teljesítmény 24W
Méretei 216mm x 125mm x 136mm
Tömeg 1,75Kg
Hőmérséklet határok Tárolás: -10°C - 60°C
Működés: 5°C - 40°C