Szállítási információk

RévészTech Webáruház

RévészTech Webáruház

| Ha otthon maradna, akkor kiszállítjuk Önnek! |

Ha szeretné kényelmesen átvenni a megrendelt terméket, akkor válassza a házhoz szállítást, mely akár rövid időn belül megérkezhet Önhöz!


| Kérjük, hogy a csomag küllemét, tartalmát még a futár jelenlétében ellenőrizze le! |

Fontos, hogy az átvett terméket a futár jelenlétében bontsa ki! Ugyanis a csomag tartalmára vonatkozó reklamációt csak ebben az esetben tudunk elfogadni! (Hiány, sérülés.)
A futár, a hiány vagy sérülés tényét a fuvarlevélen rögzíti.

| További információk a csomagjáról! |

A csomagját összekészítése után adjuk át a szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben küldünk értesítést csomagszámmal együtt. Ez alapján nyomon követheti a rendelése útját partnerünknél az adott linken.

A futárszolgálat egyszer kísérli meg a csomag kézbesítését. A futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. Amennyiben a csomagot nem veszi át a címzett, akkor a csomag visszaérkezik hozzánk.


| Szállítási díj! (Budapestre és vidékre egyaránt érvényes!)|


ÉrtékSzállítási költség
Budapest és vidék Bruttó 88.900 Ft-ig
Bruttó 2.286 Ft
Budapest és vidék Bruttó 88.900 Ft-felett
Díjtalan

- A rendelés jóváhagyása gomb megnyomása után közvetlenül rendelése megjelenik ügyfélkezelő rendszerünkben. Ez a rendszer küld önnek egy automatikusan generált e-mailt, amelyben visszaigazoljuk Önnek a rendelését.

- Kollégánk a rendelés leadását követő napon kapcsolatba léphet önnel. Önök ekkor tisztázzák a rendelés részleteit.

- FIGYELEM! A szállítás a házig szállítást foglalja magában, ezért kérjük, hogy a szállítási címet pontosan, emelet és ajtószám feltüntetésével adja meg. Nagyobb és súlyosabb termékek (mint például: mosógép, hűtőszekrény, tűzhely, televízió, stb.) rendelésekor, amennyiben emeleti kézbesítést kér, csak abban az esetben tudjuk biztosítani a termék ingyenes felvitelét, ha az egyedül érkező szállítmányozónak legalább egy személy tud segíteni.
Amennyiben nincs lift, és emeletre kell vinni a készüléket, a vevőnek kell gondoskodnia a termék felviteléről, vagy előre egyeztetett módon, ingyenesen kérhet rakodási segédet, de ez meghosszabbíthatja a szállítási időt.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A szállítási határidő a rendelés beérkeztét és feldolgozását követően, akár néhány munkanap alatt megtörténhet amennyiben a rendelt termék raktáron van. 

A szállítási határidőt befolyásoló tényezők: feldolgozás üteme, rendelések mennyisége, termék(ek) elérhetősége, futárszolgálat terheltsége és egyéb vis maior helyzetek!