Többször használatos 2 rétegű szájmaszk CE (50db/csomag)

/

  • 44.450Ft

  • Nettó ár: 35.000Ft

Többször használatos 2 rétegű szájmaszk CE (50db/csomag)


INFORMÁCIÓ: Folyamatos részszállításokat küldünk sorrendben minden rendelőnek! Kérjük szíves türelmüket és ne telefonáljanak a szállítási határidővel kapcsolatban.

Ezzel csak lassítják a feldolgozás ütemét és az adminisztrációt és mindent ami ezzel jár! Mindenkit időben értesítünk a csomagküldés előtt.

A megnövekedett igények miatt a szállítási határidő 2-3 hétre növekszik. A szájmaszkok saját gyártásúak, tehát elfogyni nem fognak!

A rendeléseket sorban dolgozzuk fel! 

Kis türelmet kérünk!

Köszönjük!


Többször használatos szájmaszk, 2 rétegű.

Forrásban lévő vízben áztatható majd ezt követően szárítható.

Alapanyag: 100% pamut

Szín: Fehér

50db/csomag


Ezek a termékek megfelelnek a részecskeszűrő félálarcok használatáról szóló EN 149:2001 + A1:2009 Európai Szabvány követelményeinek. Többször használatos por elleni védőmaszk, nem mérgező durva porok és nem toxikus szilárd részecskék ellen. Csak szilárd és nem illékony folyadék részecskéi ellen nyújtanak védelmet.


Alkalmazás:

0. Javasoljuk a termék használat előtti átöblítését és szárítását!

1. Helyezze fel a maszkot. A szájmaszkon levő 2db gumit helyezze úgy a füleire, hogy az megfelelően illeszkedjen.

2. Formázza az orrlemezt az orr és az arc kontúrjához igazítva a biztonságos illeszkedés érdekében, illetve bizonyosodjon meg arról, hogy az álpanelek megfelelően védik az arc alsó részét.

3. Mindkét kezét használva győződjön meg arról, hogy a maszk megfelelően illeszkedik.


Használata:

A maszk többszöri használatra javasolt. Folyamatosan maximum 8 órán keresztül használható, majd minimum 65 °C max. 90 °C –os vízben kézi mosással, vagy mosógépben elkülönített mosózsákban fertőtlenítse.